Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Linksys RE6700 WirelessAC Range Extender

552683
Beoordeling
Artikelnummer552683
FabrikantcodeRE6700-EG
EAN code0745883689187
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Dankzij Dual-Band Wireless-AC heeft u met de AC1200 Amplify geen last meer van dode zones en profiteert u van een groter bereik en high-speed verbindingen zonder onderbrekingen. Dit betekent dat u mediamateriaal kunt streamen, online kunt gamen en materiaal kunt delen in uw gehele woning.

Geïntegreerd stopcontact
Dankzij het geïntegreerde stopcontact verliest u geen stopcontact aan de AC1200 AMPLIFY. Het stopcontact op uw range-extender werkt namelijk net zoals een normaal wandstopcontact en wordt op geen enkele manier gecontroleerd of beïnvloed door de range-extender.

Beamvorming voor een sterker, doelgerichter WiFi-signaal
Met twee frequentiebanden voor draadloze communicatie (2,4 GHz en 5 GHz) ondersteunt de AC1200 AMPLIFY overdrachtssnelheden tot 300 Mbps (Wireless-N) 867 Mbps (Wireless-AC), voor naadloos streamen en gamen.

Cross-Band-Technologie voor optimalisatie van het WiFi-signaal
Innovatieve Cross-Band-technologie is niet afhankelijk van één band voor al het werk, maar ondersteunt gelijktijdig gebruik van beide banden. Zo kan informatie op één band worden ontvangen en via een andere worden verzonden waardoor minder gegevenspakketten verloren gaan en u profiteert van snellere overdracht van mediabestanden en een sterker, betrouwbaarder signaal in heel uw woning.

WiFi-audio in heel uw woning
De 3,5mm-audioaansluiting van de AC1200 AMPLIFY-extender stelt u in staat luidsprekers aan te sluiten op uw range-extender voor het draadloos streamen van muziek van uw iOS- of Android-smartphone, tablet of laptop.

Universele compatibaliteit
De AC1200 AMPLIFY is compatibel met vrijwel elke Wi-Fi-router of gateway inclusief die van Internetserviceproviders. Als u de range-extender installeert, hoeft u de instellingen van uw router niet aan te passen.

Gigabit Ethernet-poort
We hebben de RE6700 uitgerust met een Gigabit Ethernet-poort zodat u profiteert van tien keer hogere snelheden dan bij Fast Ethernet. Via deze poort kunt u bijvoorbeeld een gameconsole of smart-TV aansluiten op uw Wi-Fi-netwerk. Zo heeft u bovendien meer Wi-Fi-bandbreedte voor uw mobiele apparaten.

Producteigenschappen Linksys RE6700 WirelessAC Range Extender

Netwerk

Netwerkstandaard
IEEE 802.11a,IEEE 802.11n,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g
WiFi
Interfacetype Ethernet LAN
Gigabit Ethernet
Wifi-standaard
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless Snelheid (totaal)
900 Mbps
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
10,100,1000 Mbit/s
Aantal LAN poorten (RJ45)
1
Netwerkaansluiting

Kenmerken

Kleur
Wit
LED indicatoren
Stopcontact

Draadloos netwerk

WiFi Protected Setup (WPS)
Aantal externe antennes
2

Gerelateerde artikelgroepen Linksys RE6700 WirelessAC Range Extender

Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 

Links met betrekking tot Linksys RE6700 WirelessAC Range Extender

.   http://www.linksys.com/nl/p/P-RE6700/#product-features


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.