Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

UGREEN HiTune H5 True Wireless Earbuds

255053
UGREEN HiTune H5 True Wireless Earbuds | 15612UGREEN HiTune H5 True Wireless Earbuds | 15612
Beoordeling
Artikelnummer255053
Fabrikantcode15612
EAN code6941876216123
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd5-8 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 40,00

€ 33,06 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Stap binnen in de wereld van de UGREEN HiTune H5 True Wireless Earbuds. Deze stijlvolle en compacte draadloze oordopjes bieden een uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksgemak voor dagelijks gebruik.

De UGREEN HiTune H5 biedt kristalhelder geluid met diepe bas en heldere hoge tonen, dankzij de geavanceerde geluidsdrivers. Met Bluetooth 5.2-technologie zorgen de oordopjes voor een stabiele verbinding en lagere latentie, ideaal voor muziek, telefoongesprekken en video's.

Dankzij de lange batterijduur kun je urenlang genieten van je favoriete muziek, en met de handige oplaadcase kun je de oordopjes onderweg eenvoudig opladen. De ergonomische pasvorm zorgt voor comfort tijdens langdurig gebruik, terwijl het IPX5 waterbestendige ontwerp bescherming biedt tegen zweet en lichte regen.

Kies voor de UGREEN HiTune H5 True Wireless Earbuds voor een combinatie van draadloze vrijheid, comfort en superieur geluid.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Dit artikel behoort niet tot ons kernassortiment en zullen we doorbestellen bij onze leverancier.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wil je dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.