Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Verbatim Share My Screen USB-C Wireless

250489
Beoordeling
Artikelnummer250489
Fabrikantcode32146
EAN code0023942321460
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 117,00

€ 96,69 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Stap een nieuw tijdperk van draadloze connectiviteit binnen met de Share My Screen 1080 p draadloze videoadapter. Geniet van een heldere resolutie van 1080 p voor presentaties, streamen en gamen zonder een heleboel kabels. Verbind computers, laptops, tablets en smartphones draadloos met 1080 p-schermen, -tv's of -projectors.

Wat u ziet op uw smartphone of laptopscherm kan draadloos worden geprojecteerd in een scherpe resolutie van 1080 p op het grotere scherm. Share My Screen 1080 p is uw draadloze oplossing met hub voor elke situatie, of u nu een presentatie doet in de directiekamer of de klas, of thuis video's, sport of games bekijkt.

Gerelateerde artikelgroepen Verbatim Share My Screen USB-C Wireless

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Dit artikel behoort niet tot ons kernassortiment en zullen we doorbestellen bij onze leverancier.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.