Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Anker Soundcore Life Q35

231546
Beoordeling
Artikelnummer231546
FabrikantcodeA3027G31
EAN code0194644078973
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 137,00

€ 113,22 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Stap binnen in de wereld van de Anker Soundcore Life Q35. Deze over-ear Bluetooth koptelefoon biedt een indrukwekkende luisterervaring met geavanceerde functies voor onderweg.

De Anker Soundcore Life Q35 is uitgerust met actieve noise-cancelling (ANC), waardoor omgevingsgeluid effectief wordt verminderd voor een optimale luisteromgeving. Met een gesloten klankkast geniet je van een uitstekende geluidsisolatie, waardoor je muziek gedetailleerd en helder klinkt zonder geluidslekkage naar buiten.

De koptelefoon heeft een minimale frequentie van 16Hz en een maximale frequentie van 40kHz, wat zorgt voor een breed spectrum aan geluid, van diepe bassen tot kristalheldere hoge tonen. Met een impedantie van 16? en 40mm drivers per oor biedt de Soundcore Life Q35 een krachtige en gebalanceerde audioweergave.

Verder ondersteunt de koptelefoon Bluetooth 5.0 voor stabiele draadloze connectiviteit en is voorzien van NFC voor eenvoudig koppelen. Met een batterijduur tot 60 uur en 40 uur met ANC ingeschakeld, plus een USB type-C oplaadpoort, is de Soundcore Life Q35 ideaal voor lange luistersessies zonder onderbrekingen.

Kies voor de Anker Soundcore Life Q35 voor een combinatie van geavanceerde noise-cancelling technologie, hoogwaardige audioprestaties en langdurig comfort, waar je ook bent.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Dit artikel behoort niet tot ons kernassortiment en zullen we doorbestellen bij onze leverancier.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.