Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noctua NA-SAVP1 Chromax Grey

197433
Noctua NA-SAVP1 Chromax Grey | NA-SAVP1.GREYNoctua NA-SAVP1 Chromax Grey | NA-SAVP1.GREY
Beoordeling
Artikelnummer197433
FabrikantcodeNA-SAVP1.GREY
EAN code9010018200874
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 7,50

€ 6,20 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De NA-SAVP1 chromax.grey is een set accessoires voor fans bestaande uit 16 grijze NA-AVP1 antitril-pads voor maximaal 2 compatibele 120/140 mm-ventilatoren. Gemaakt van extra zachte silicone. De NA-AVP1-pads minimaliseren de overdracht van minieme trillingen terwijl de volledige compatibiliteit met standaard ventilatorschroeven en de meeste andere bevestigingssystemen wordt gehandhaafd. Tegelijkertijd is de chromax.grey-editie ideaal voor het toevoegen van donkergrijze accenten aan de redux- of chromaxlijnventilators van Noctua.

Opmerking: De anti-vibratie pads NA-AVP1 zijn compatibel met deze Noctua ventilatoren. Houd er rekening mee dat de NA-AVP1-pads niet kunnen worden gebruikt met andere ventilatoren en niet compatibel zijn met ventilatoren van een derde partij.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.