Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit)

193027
DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit) | GC-V03-NW-B1DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit) | GC-V03-NW-B1DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit) | GC-V03-NW-B1DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit) | GC-V03-NW-B1DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit) | GC-V03-NW-B1DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit) | GC-V03-NW-B1DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit) | GC-V03-NW-B1
Beoordeling
Artikelnummer193027
FabrikantcodeGC-V03-NW-B1
EAN code7340136116842
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De DXRacer Valkyrie-serie is onze nieuwste toevoeging van een geheel nieuwe serie die doet denken aan het Racing-model, maar met een iets breder lichaam maar met een gloednieuw concept van een wielbasis, de aluminiumspin.

De stoel is ergonomisch geconstrueerd voor geoptimaliseerd comfort met een volledig verstelbare rugleuning (tussen 90-135 graden). De hoofdsteun en lendenkussens, samen met de hoge dichtheid koude schuimvulling in de zitting, helpen je rechtop te zitten en een goede houding te behouden, zelfs na vele uren achter de computer.

Producteigenschappen DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit)

Kenmerken

Kleur
Zwart/Wit
Materiaal
Kunstleer
Serie
DX racer
Max. draaggewicht
115 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
21.00 kg

Gerelateerde artikelgroepen DXRacer Valkyrie Gaming Chair (Zw/wit)

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.