Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

LEXMARK Toner Zwart Hoge Capaciteit C232

192607
Beoordeling
Artikelnummer192607
FabrikantcodeC232HK0
EAN code0734646667128
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 121,00

€ 100,00 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
PRODUCTBESCHRIJVING
Consistente en uitstekende beeldkwaliteit. Langdurige systeembetrouwbaarheid. Superieure duurzaamheid. Innovatief schudvrij afdruksysteem. Verdien gratis supplies met Lexmark Rewards.

UnisonT-toner
Onmisbaar voor de prestaties van het Lexmark afdruksysteem, de unieke formulering van Unison T Toner levert consistent een uitstekende beeldkwaliteit, verzekert betrouwbaarheid met een lange levensduur van het printsysteem en bevordert superieure duurzaamheid - alles in een innovatief, shake-free printsysteem.

Lexmark Rewards
Bespaar tot 20% op supplies en kies voor duurzame oplossingen met Lexmark Rewards. Gebruik officiële Lexmark toner en retourneer de lege cartridges aan Lexmark voor recycling om tonercartridges en beeldverwerkingskits met hoog rendement te verdienen.

Cartridges in Lexmark retourneringsprogramma
Cartridges uit het Lexmark retourneringsprogramma zijn gepatenteerde inktcartridges die met korting worden geleverd aan klanten die akkoord gaan met de licentievereiste dat de cartridges slechts eenmaal worden gebruikt en alleen aan Lexmark mogen worden geretourneerd voor herfabricage of recycling. Deze gepatenteerde cartridges mogen slechts eenmaal worden gebruikt en functioneren niet meer nadat een vastgestelde hoeveelheid inkt en/of toner is gebruikt. Wanneer vervanging van de cartridge is vereist, kan er nog inkt en/of toner in de cartridge aanwezig zijn. Vervangende cartridges zonder deze beperkingen zijn eveneens beschikbaar.

Ideale combinatie
Officiële Lexmark supplies zijn ontworpen voor een optimale werking met uw Lexmark printer en bieden een uitmuntende afdrukkwaliteit van de eerste tot en met de laatste pagina.

Hoog rendement
Kies voor maximale besparingen en profiteer van uitmuntende kwaliteit met officiële Lexmark cartridges. Cartridges met hoog rendement hebben lagere kosten per pagina en produceren meer afgedrukte pagina's dan cartridges met standaard rendement. Perfect voor afdrukken in grote hoeveelheden.

Lexmark cartridge inzamelprogramma
Kiezen voor duurzaam was nog nooit zo eenvoudig. Laat u door ons helpen bij het recyclen van al uw gebruikte Lexmark supplies. Het is eenvoudig, slim en altijd gratis.

Geschikt voor de volgende printers


Producteigenschappen LEXMARK Toner Zwart Hoge Capaciteit C232

Duo-pack
High Capacity
Opbrengst
3000 pagina's

Kenmerken

Aantal per verpakking
1 stuk(s)
Soort
Origineel
Printkleuren
Zwart

Aanvullende producten voor LEXMARK Toner Zwart Hoge Capaciteit C232

Artnr Omschrijving Ga Prijs
883013 Double A Paper A4, Wit, 80gr, 500vel - € 6,50
883020 Double A Paper A4, Wit, 80gr, 5x500vel - € 32,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.